Home Nieuws RKC coach baalt van gedrag van Bommel langs de zijlijn, van Bommel...

RKC coach baalt van gedrag van Bommel langs de zijlijn, van Bommel heeft andere lezing

81
0

Mark van Bommel heeft zichzelf niet populair gemaakt bij RKC en trainer Fred Grim. Van Bommel vroeg tijdens de wedstrijd om een rode kaart voor een speler van RKC. De lezing van Mark van Bommel is anders. 

Volgens Grim is dat onnodig. “Er gebeurden dingen aan de zijlijn, waarvan ik dacht: nou, dat hoef je niet te doen als je bij een topclub zit”, zei Grim tegenover FOX Sports.

Grim vond de protesten van Van Bommel ‘veel te ver gaan’. “Laat ik naar mezelf kijken: als ik bij een topclub zat, zou ik dat nooit doen. Ik doe het niet eens bij deze club.”

Grim was wel tevreden over het spel van zijn ploeg in de eerste helft. “We zijn totaal niet in de problemen geweest, op een paar momenten na waarop we heel naïef waren en kinderlijk balverlies leden. Maar niet door het spel van PSV.”

In gesprek met FOX Sports gaf van Bommel na afloop aan dat hij in een vragende vorm de vierde man aan sprak over een vermeende handsbal en niet specifiek om een rode kaart vroeg.

Van Bommel zei op zijn beurt niet te begrijpen waarom RKC na het uitvallen van Bergwijn met 11 tegen 10 man de bal na een uitbal niet wilde teruggeven aan PSV. De woorden van Grim deden van Bommel weinig. ‘Wat hij ervan vindt, vind ik niet zo belangrijk’, besloot de winnende coach.

https://twitter.com/foxsportsnl/status/1168261373849165825?s=21


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here