Home Nieuws Ritsu Doan laat tussentijdse vertrekwens los: ‘Natuurlijk blijf ik hier, ik ben...

Ritsu Doan laat tussentijdse vertrekwens los: ‘Natuurlijk blijf ik hier, ik ben gefocust op PSV’

681
0

Ritsu Doan is hard op weg een vaste basisspeler te worden in het elftal van Roger Schmidt.

Iedere voetbalfan, PSV fan of geen PSV fan, die de beginopstelling van PSV in beeld krijgt en Bruma als basisspeler geposteerd ziet staan waar Ritsu Doan op de bank mag starten, slaat steil achterover van verbazing. En toch is dat geregeld de realiteit onder Roger Schmidt. Vooralsnog heeft het er alle schijn van dat die geschetste situatie, los van blessures en schorsingen, zich aan het keren is.

Maandenlang hing Ritsu Doan er maar wat bij onder Roger Schmidt en eerder onder Mark van Bommel, maar die tijd lijkt voorbij. Doan is een speler die vertrouwen nodig heeft en dan wordt dat vertrouwen uitbetaald in doelpunten en goed spel. En zo geschiedde. EN dus heeft Doan geen vertrekwens meer en denkt hij niet meer na over een vertrek bij PSV. Doan is blij en tevreden in Eindhoven en bij PSV.

“Natuurlijk blijf ik hier, ik ben gefocust op PSV”, zegt Doan tegen het Eindhovens Dagblad. “Ik ben blij dat ik nu zoveel minuten krijg. Ik had ook tegen NEC willen spelen, maar snap ook dat anderen soms de kans krijgen. Ik moet blijven vechten voor mijn plek in het elftal. We willen iedere competitie winnen, maar zeker ook de beker. Ik denk dat het al met al ook een goede overwinning was”, aldus een uitstekend presterende Ritsu Doan.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here