Home Nieuws Ritsu Doan beslist wedstrijd voor Arminia Bielefeld met doelpunt en assist

Ritsu Doan beslist wedstrijd voor Arminia Bielefeld met doelpunt en assist

304
0

Het is vaak stil rond Ritsu Doan na zijn tijdelijke overgang van PSV naar Arminia Bielefeld.

Toch spreekt Doan vaak een hartig woordje mee in de zware Duitse Bundesliga. Zo ook zaterdagmiddag in de thuiswedstrijd tegen FSV Mainz.

Doan is vanaf het begin af aan basisspeler in Bielefeld en scoorde eerder ook al tegen Bayern München. Zaterdag gaf hij na 20 minuten een assist waar de 1-0 uit ontstond.

In de tweede helft profiteerde Doan van slordig balverlies van Mainz op de eigen helft. Tussen vier verdedigers door scoorde hij in de rechterhoek.

Vorig artikelAmsterdamse superlatieven voor Malen en Gakpo: ‘Beste voorhoede van Nederland’