Home Nieuws Rick Karsdorp na onmin met Mourinho snel weg bij Roma, PSV houdt...

Rick Karsdorp na onmin met Mourinho snel weg bij Roma, PSV houdt situatie Karsdorp in de gaten

4243
0

Rechtsback Rick Karsdorp en zijn club AS Roma zitten niet meer op één lijn. Er is onvrede aan beide kanten door een conflict met José Mourinho.

AS Roma trainer José Mourinho zou het gehad hebben met Karsdorp, waardoor er vanzelf de gebruikelijke geruchten op gang lijken te komen. Door het conflict zou er dan toch echt een einde komen aan zijn periode bij AS Roma. PSV zou de situatie van de verdediger in de gaten houden, klink het vanuit Italië.

Ook de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano meldt dat het voorbij is voor Karsdorp bij AS Roma. “Het is over tussen AS Roma en de Nederlandse vleugelverdediger Rick Karsdorp. Na problemen met José Mourinho verscheen Karsdorp niet op de training van AS Roma. Verwacht wordt dat Karsdorp in januari bij de club vertrekt”, schrijft Romano op Twitter.

Dat zorgt voor een stroom aan geruchten rond Karsdorp. Zo schrijft Domenico Pallara, journalist van het Italiaanse medium Calciomercato, dat PSV de situatie in de gaten houdt. PSV wordt genoemd als nieuwe club voor Karsdorp. Roma stuurt waarschijnlijk aan op een directe verkoop van Karsdorp maar het is de vraag of dat realistisch is gezien de situatie van Karsdorp bij Roma in combinatie met zijn forse salaris.


Vorig artikelComplimenteuze Cristiano Ronaldo wijst naar Ruud van Nistelrooij: ‘Raar dat dit niet meer gebeurt’
Volgend artikelINSIDE Qatar | Het stadion van Oranje: ‘Het belooft een dolle boel te worden’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in