Home Nieuws Ricardo Rodriguez op weg naar Bundesliga: Frankfurt, Hoffenheim en Hertha concreet

Ricardo Rodriguez op weg naar Bundesliga: Frankfurt, Hoffenheim en Hertha concreet

965
0

Ricardo Rodriguez hecht veel waarde aan de omgeving waarin hij sportief wenst te presteren en de Zwitser wil zijn sportieve ambities hoog houden.

Het EK 2021 is voor Rodriguez een belangrijk ijkpunt en daartoe wenst de Zwitser onzekerheden uit te sluiten. Rodriguez wil een jaar lang op een zo hoog mogelijk niveau spelen en belangrijk zijn.

Het zijn toevallig passende elementen die een langer verblijf bij PSV zeker niet uitsluiten maar als er grote Duitse Bundesliga clubs om de hoek komen kijken, zal het voor PSV lastig worden om de gewilde Zwitser binnenboord te houden en langer aan zich te binden.

Toch is PSV zeker nog niet kansloos. De Zwitser gaat voor een belangrijke rol bij zijn werkgever en zo’n rol kan hij bij PSV gaan dienen. Vooralsnog gaat het lastig worden want in Duitsland meldt BILD dat er drie clubs concreet zijn voor de ervaren Zwitser.

De Bundesligaclubs Eintracht Frankfurt, Hoffenheim en Hertha BSC hopen de Zwitser komend seizoen te verwelkomen en zouden concrete plannen hebben de Zwitser spoedig een contract voor te leggen. Volgens BILD is de interesse van de Duitse clubs uiterst serieus, zo schrijft BILD.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here