Home Nieuws Ricardo Rodriguez lijkt te wachten op Fenerbahce

Ricardo Rodriguez lijkt te wachten op Fenerbahce

2990
0

De al dagenlang durende transfersoap rond Ricardo Rodriguez is voorlopig nog niet ten einde.

De laatste update is dat PSV denkt nog altijd in de race te zijn maar het heeft er alle schijn van dat de speler in kwestie ‘wacht’ op Fenerbahce. PSV heeft nog ruim een week de tijd om de linksback op te halen bij AC Milan.

Volgens PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad heeft PSV nog geen deal met Rodríguez, terwijl de club nog steeds er vanuit gaat er wel uit te komen met AC Milan. PSV wil Rodríguez huren en kopen.

Vanuit Italië klinken echter andere geluiden en doen andere geruchte de ronde. Al moeten ook daar niet al teveel conclusies aan worden verbonden want voorlopig heeft nog geen enkel medium de volledige waarheid in beeld en kunnen melden. Wel heeft het er alle schijn van dat de Zwitser wacht op groen licht vanuit Istanbul.

Fenerbahçe kreeg eerder een transferverbod vanwege de regels rond financial fair play, waardoor de club niet in mocht kopen. Dat was goed nieuws voor PSV, maar La Gazzetta dello Sport meldt donderdag dat Fenerbahçe druk bezig is om de financiële problemen op te lossen, waardoor Rodríguez tóch nog gehaald kan worden. Fenerbahçe bevestigde deze week dat Rodríguez hoog op de lijst staat bij de nagenoeg failliete club uit Istanbul.

Fenerbahçe kan Rodríguez, ondanks de dramatische financiële situatie, financieel meer bieden dan PSV en om die reden zou de speler de voorkeur geven aan een overstap naar Turkije, terwijl Elfrink juist meldt dat hij nog niet besloten heeft en dat Fenerbahçe ‘nog steeds geen rol speelt’.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here