Home Nieuws Ricardo Rodriguez arriveert op de Herdgang voor eerste training

Ricardo Rodriguez arriveert op de Herdgang voor eerste training

642
0

Ricardo Rodriguez is PSV’er en begint vandaag aan zijn eerste werkdag op de club.

De Zwitser is fit maar mist wel wedstrijdritme. Toch is hij verguld met zijn komst naar PSV. ‘Ik ben blij dat ik hier ben’, aldus de Zwister via de officiële clubkanalen. ‘Ik ben gekomen om te spelen en het team verder te helpen. PSV heeft me veel vertrouwen gegeven de afgelopen dagen.’


Daarmee doelt hij op de laatste fase van de onderhandelingen, maar ook in de weken daarvoor was er veel contact tussen PSV en het kamp-Rodríguez. ‘Er was interesse van meerdere clubs. Daar wilde ik goed over nadenken’, zo legt het lijdend voorwerp uit, daarmee doelend op onder meer Napoli en Fenerbahçe.


Facebook Comments