Home Nieuws Ricardo Pepi zet zinnen op transfer naar PSV: ‘Hij wil dolgraag op...

Ricardo Pepi zet zinnen op transfer naar PSV: ‘Hij wil dolgraag op 3 juli aansluiten’

1814
0

PSV neemt het zondagmiddag in eigen huis op tegen SC Heerenveen en kan daarna letterlijk en figuurlijk meteen de blik op de zomer en de transfermarkt richten.

We moeten er niet van staan te kijken als na de wedstrijd tegen de Friezen spoedig transfernieuws te verwelkomen valt. Rik Elfrink verwacht namens het Eindhovens Dagblad spoedig nieuws van technisch directeur Earnest Stewart. PSV is bij winst op de Friezen eigenlijk al zeker van 5 miljoen euro Champions-League premie gezien de naderende voorronden.

Ricardo Pepi staat in ieder geval bovenaan het wensenlijstje van Stewart en Brands. Dat betekent dat de speler zelf ook graag naar PSV wenst te verhuizen. De Amerikaanse jonge spits heeft zijn zinnen op een transfer naar PSV gezet, is inmiddels bekend geworden.

“De eerste transfers worden bij Champions League-plaatsing snel verwacht, omdat de club dan over ruim twee maanden al klaar moet zijn voor de voorrondes van dat toernooi”, schrijft Elfrink in het Eindhovens Dagblad. “Onder anderen de beoogde nieuwe aanvaller Ricardo Pepi heeft daar al oog voor en hoopt dat zijn eigenaar FC Augsburg zo snel mogelijk tot een akkoord kan komen met PSV”, aldus Elfrink.

“Hij wil dolgraag op 3 juli aansluiten en al enigszins gewend zijn in Eindhoven”, aldus Rik Elfrink.


Vorig artikelMist Fred Rutten Champions League-niveau bij PSV? ‘Volgens betrokkenen dit seizoen niet overal waargenomen’
Volgend artikel‘PSV is bereid om clubrecord te breken voor Portugese middenvelder’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in