Home Nieuws Ricardo Pepi wil alleen naar PSV, Augsburg gaat mee in wens Pepi

Ricardo Pepi wil alleen naar PSV, Augsburg gaat mee in wens Pepi

7332
0

De talentvolle Amerikaanse spits Ricardo Pepi staat in de belangstelling van meerdere clubs maar heeft zijn keuze al gemaakt.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat de jonge aanvaller zijn zinnen heeft gezet op een transfer naar PSV. Pepi zou dit ook aan zijn werkgever hebben laten weten. FC Augsburg wil aan die wens gehoor geven en gaat daarom voor nu alleen in gesprek met PSV, zo melden betrokkenen tegenover de regionale krant.

Feyenoord zag haar kans schoon het bod van PSV te overtreffen om de spits alsnog naar Rotterdam te halen maar het lijkt al te laat te zijn voor de Rotterdammers. Pepi en zijn management voorzien dat zijn carrière het beste voortgezet kan worden bij PSV. En dus staat de landskampioen uit Rotterdam vooralsnog buitenspel.

Dan is daar nog altijd de transfersom waar Augsburg en PSV overeenstemming over moeten bereiken. Dat zal nog niet meevallen getuige de bedragen die in Duitsland de ronde doen.

Duitse media melden dat Pepi 11 miljoen moeten kosten en dat er tevens een doorverkooppercentage bedongen zal worden. Het Eindhovens Dagblad meldt op haar beurt dat Augsburg minder hoog in de boom zit voor de aanvaller. De regionale krant denkt dat PSV ook voor een miljoen of acht tot negen zaken kan doen met de Duitsers.

‘Volgens bronnen rond de situatie gaat de Duitse club nu akkoord met een bedrag tussen de 8 en 9 miljoen euro, inclusief bonussen. PSV zou hebben aangegeven dat daarover te praten valt en wil wel zaken doen. Dat duidt erop dat beoogde trainer Peter Bosz toestemming heeft gegeven voor deze aankoop’, is het ED stellig.


Vorig artikelHet is inmiddels wel duidelijk wat de balende Jarrad Branthwaite écht wil
Volgend artikelIn gesprek met PSV maar: Stijn Spierings wil vrije status sportief en financieel verzilveren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in