Home Nieuws Ricardo Pepi – Welcome to PSV Eindhoven | Best Skills & Goals

Ricardo Pepi – Welcome to PSV Eindhoven | Best Skills & Goals

13732
0

De Amerikaanse spits en tevens international voor Team USA, Ricardo Pepi, staat op de nominatie naar PSV te verhuizen.

Althans, PSV zou druk doende zijn de jonge spits over te nemen van zijn eigenlijke werkgever Augsburg. Het verhaal en situatie rond Pepi is bekend. De spits wil niet meer terug naar Augsburg na een conflict tussen hem en zijn zaakwaarnemer enerzijds en Augsburg anderzijds. De vraagprijs vanuit het zuiden van Duitsland vormt momenteel nog een struikelblok. De Duitse club betaalde eerder 16 miljoen euro en wenst het grootste deel van deze transfersom terug te verdienen.

De speler in kwestie heeft inmiddels uitgesproken alleen naar PSV te willen, waarmee Feyenoord eigenlijk kansloos lijkt in de strijd om de handtekening van de veelbelovende aanvaller. FC Augsburg wil aan die wens gehoor geven en gaat daarom voor nu alleen in gesprek met PSV, zo melden betrokkenen tegenover het Eindhovens Dagblad.

Duitse media melden dat Pepi 11 miljoen moeten kosten en dat er tevens een doorverkooppercentage bedongen zal worden. Het Eindhovens Dagblad meldt op haar beurt dat Augsburg minder hoog in de boom zit voor de aanvaller. De regionale krant denkt dat PSV ook voor een miljoen of acht tot negen zaken kan doen met de Duitsers.

Onderstaande video laat alvast de skills en de doelpunten zien van Ricardo Pepi.


Vorig artikelToptalent Isaac Babadi bij 50 beste talenten ter wereld: ‘De nieuwe Ihattaren, we vielen van onze stoel’
Volgend artikelDe Mos niet enthousiast over aanstelling Bosz en adviseert PSV: ‘Van Pepi en Spierings word ik nog niet heel gelukkig’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in