Home Nieuws Ricardo Pepi soort tiende doelpunt: Pepi schiet Team USA met recordtreffer langs...

Ricardo Pepi soort tiende doelpunt: Pepi schiet Team USA met recordtreffer langs Trinidad & Tobago

1012
0

De nog altijd jonge international Ricardo Pepi heeft in zijn nog prille interlandloopbaan al toen keer gescoord voor de Verenigde Staten.

De spits met Mexicaanse roots let afgelopen nacht weer van zich horen door opnieuw te scoren. Ricardo Pepi, vaste reservespits onder Peter Bosz, scoorde acht minuten voor tijd de 1-0 voor de Verenigde Staten in de wedstrijd tegen Trinidad & Tobago. Pepi zag dat zijn ploeg het lastig had tegen het stugge Trinidad & Tobago, dat al vanaf het einde van de eerste helft met 10 man speelde na een rode kaart.

Team USA van Pepi, Tillman en Dest liep verder nog uit naar een afgetekende 3-0. Pepi begon vanaf de bank en mocht na een uur spelen het veld in komen voor teamgenoot Malik Tillman. Sergiño Dest speelde de hele wedstrijd mee.

Voor Pepi was zijn treffer zijn vijfde dit jaar als invaller bij de nationale ploeg van de Verenigde Staten. Nog nooit scoorde een Amerikaan vijf keer als invaller binnen één kalenderjaar. In totaal scoorde Pepi nu tien keer voor de Verenigde Staten.

Vorig artikelHooggespannen verwachtingen: Op de burelen van VI verwacht men vuurwerk van PSV
Volgend artikelAad de Mos voorziet overwinning PSV op Arsenal: ‘Lens heeft het ook gedaan, waarom PSV niet?