Home Nieuws Revaliderende Thomas: ‘Moeilijk om me PSV’er te noemen’

Revaliderende Thomas: ‘Moeilijk om me PSV’er te noemen’

17
0

Ryan Thomas heeft het er als geblesseerde speler maar moeilijk mee. Zichzelf een PSV’er noemen.

Immers 12 dagen nadat hij zijn contract bij PSV had getekend, raakte Ryan Thomas zwaar geblesseerd aan zijn knie. De Nieuw-Zeelander is herstellende en geeft toe dat de eerste weken niet gemakkelijk waren.


Tegenover PSV TV geeft de technische middenvelder een update over zijn fysieke gesteldheid. “Het gaat best goed. Ik kan nu eindelijk een beetje normaal bewegen. Mijn knie voelt beter en het doet niet zoveel pijn meer, dus eindelijk begint het er beter uit te zien”, zegt hij hoopvol.

Het was zeker in het begin niet gemakkelijk voor de van PEC Zwolle overgekomen middenvelder. “De eerste twee, drie weken waren heel zwaar”, zegt hij. “Ik heb nog nooit zo’n zware blessure gehad en dus was het lastig om het te accepteren en zo snel mogelijk weer fit te worden. Gelukkig zit ik nu op de goede weg. Het moeilijke was dat ik pas een week bij de club was toen het gebeurde. Het is dus moeilijk om te zeggen dat ik een speler van PSV ben. Gelukkig helpen de jongens me goed en zie ik ze nog af en toe. Natuurlijk wil zo snel mogelijk fit worden, maar we moeten niets overhaasten.”


Facebook Comments