Home Nieuws Respectloze Johan Derksen onder de indruk: ‘Kleuter van PSV is waanzinnig talent’

Respectloze Johan Derksen onder de indruk: ‘Kleuter van PSV is waanzinnig talent’

26640
0

Johan Derksen en respect voor de ander. Het is vaak ver te zoeken. Derksen zegt wat er in hem opkomt en dat valt vaak te prijzen maar evenzo vaak gaat Derksen over de grens van het acceptabele.

Als het over Xavi Simons gaat is Derksen zeker enthousiast te noemen en de VI vandaag analist denkt ook dat Xavi Simons een mooie toekomst tegemoet gaat. Maar Derksen denkt echter ook dat een basisplaats bij Oranje nu nog te snel komt voor het nog maar 19-jarig toptalent. Tegelijkertijd noemt Derksen Xavi Simons een kleuter op de nationale televisie.

“Ook die kleuter van PSV, wat een waanzinnig talent is. Een ontzettend leuk voetballertje, die er zeker wel komt als hij wat meer kracht en ervaring heeft. Maar hij heeft op dit niveau ook nog niets te brengen”, vertelt Derksen aan tafel bij Vandaag Inside, waarop Valentijn Driessen reageert. “Ook niet tegen Gibraltar, wat gewoon een verzameling amateurs is.”

Tafelgenoot van der Gijp en zijn collega’s zagen dat Oranje matig spel op de mat wist te leggen tegen zowel Frankrijk als tegen Gibraltar”Je hebt een probleem aan de linkerkant”, aldus van der Gijp tegen Driessen en Derksen, die allen constateren dat Xavi Simons een toptalent is.

“Daar zet je dan die Xavi Simons neer. Degene die daar negen jaar gespeeld heeft is Memphis. Die kan dat, hij weet hoe dat moet. Nu gaat Memphis denken dat hij de spelverdeler is. Hij gaat de bal halen en de listige pasjes willen geven. Maar daar ligt zijn kracht helemaal niet”, aldus van der Gijp.


Vorig artikelItaliaans medium interesse PSV in toptalent Justin Kumi van Sassuolo
Volgend artikelSkills en talenten Ghanees toptalent Justin Kumi in beeld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in