Home Nieuws Reservebank lonkt voor Veerman en mogelijk ook voor Sangaré: Heeft van Nistelrooij...

Reservebank lonkt voor Veerman en mogelijk ook voor Sangaré: Heeft van Nistelrooij een signaal afgegeven?

4895
0

Gaat Ruud van Nistelrooij ingrijpen in het Europa League duel tegen FC Zurich?

De tegenstander van donderdagavond zit duidelijk in de hoek waar de klappen vallen dus PSV is gewaarschuwd. De ploeg van Ruud van Nistelrooij zal uit een ander vaatje moeten tappen om niet ook in Zwitserland kopje onder te gaan zoals het eerder in Enschede en in Leeuwaarden kansloos verloor. Van Nistelrooij wisselde zaterdag in de tweede helft zowel Joey Veerman als Ibrahim Sangaré en beide spelers stapte met veel misbaar van het veld. Misbaar in de zin van het gezicht op onweer.

De wissels waren terecht te noemen want beide heren bakten er compleet niets van in Friesland. Middels arrogant spel dachten het gros van het elftal de klus tegen de nummer zeventien wel eenvoudig te kunnen klaren maar dat pakte totaal anders uit. Er wordt al dagen schande gesproken van de nederlaag tegen Cambuur want menig analist weet de afstraffing niet als incident te beschouwen.

ESPN analist Kenenth Perez ziet dat anders “Ik denk dat dit een incident is, dat hem laat nadenken over wat hij met dit PSV wil”, aldus de Deen, die benadrukt dat de harde nederlaag voor Van Nistelrooij als een ‘verrassing’ kwam. “Nu denkt hij echt: ik ga ingrijpen en dan moet blijken waar het schip strandt.” Volgens Perez gaat de geschrokken trainer zijn basisopstelling op de schop gooien met spelers die zijn visie wel willen volgen.

Heeft van Nistelrooij zaterdagmiddag ook een signaal afgegeven aan Joey Veerman en Ibrahim Sangaré? “Niet voor niets wisselt Van Nistelrooij het hele middenveld. Sangaré en Veerman werden geroemd, maar nu heeft Van Nistelrooij het moment bereikt”, stelt Perez, die de keuzeheer citeert. “Nu gaan we het op mijn manier doen en als je niet mee wil val je af. Dat is gevaarlijk spel, maar dat spel moet je wel spelen”, aldus Kenneth Perez, die daarmee uitspreekt te verwachten dat van Nistelrooij een totaal andere basiself laat starten in Zwitserland.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here