Home Nieuws Reserve Hector Moreno, wennen in Rome

Reserve Hector Moreno, wennen in Rome

82
0

Hector Moreno maakte afgelopen zomer de overstap van PSV naar AS Roma maar tot nog toe pakte die stap nog niet geheel goed uit voor de Mexicaanse topverdediger.

Moreno is bij AS Roma voornamelijk reservespeler. De Mexicaan zegt in een interview met Marca dat het in Italië allemaal iets sneller gaat dan bij PSV. Maar hij had niet anders verwacht. Onlangs werd Moreno hevig bekritiseerd door de Mexicaanse pers vanwege zijn slordige spel in het Mexicaanse elftal. Moreno werd tegen België langs alle kanten voorbij gelopen en lijkt wedstrijdritme te missen.

“Dat wist ik. Ik heb bij goede clubs gespeeld, maar nog niet bij een club als Roma”, zegt Moreno. “Ik heb de eerste maanden moeten wennen aan iets nieuws. Nu voel ik het vertrouwen en weet ik dat ik de concurrentiestrijd aan kan gaan met mijn collega’s, maar de trainer beslist wie er speelt.”

Naast het voetbal is ook het leven anders in Rome. “De mensen laten de passie zien. Alles wat hier gebeurt heeft een grote impact op de media. Dat zag ik afgelopen zomer tijdens onze trip door Amerika. Maar het mooiste is dat de spelers hier zo goed zijn. Dat helpt mij om beter te worden en te groeien als voetballer.” Moreno heeft tot nu toe vijf competitieduels achter zijn naam staan voor Roma, waarvan twee als basisspeler.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here