Home Nieuws René van der Gijp kijkt naar Maher en Ramselaar: ‘Aan de Heerenveen-Veerman...

René van der Gijp kijkt naar Maher en Ramselaar: ‘Aan de Heerenveen-Veerman heeft PSV niets’

4827
0

René van der Gijp heeft grote twijfels over het aantrekken van Joey Veerman.

De Veronica Inside analist ziet niet zo snel waarom Veerman een meerwaarde voor PSV zal gaan zijn en dus heeft hij zijn bedenkingen bij de recent afgeronde transfer van Joey Veerman naar PSV. Van der Gijp denkt dat hij nog een paar stappen moet zetten om het niveau bij PSV aan te kunnen en ook een meerwaarde voor de club te kunnen zijn.

Van der Gijp is hard voor de middenvelder. “Aan de Veerman van Heerenveen heeft PSV geen k*t, laten we wel zijn”, stelt Van der Gijp in gesprek met SBS6.

De analist van Veronica Inside trekt de vergelijking met Adam Maher en Bart Ramselaar en kijkt naar de geringe ontwikkeling van beide spelers in Eindhoven. “Maher heeft zich bij PSV niet verbeterd en Veerman zou minstens nog een klasse beter moeten, wil PSV er nog iets aan hebben. Want aan deze Veerman heb je niks. Maar schijnbaar hebben ze bij PSV gekeken en zien ze die potentie wel.”

Joey Veerman maakt waarschijnlijk middels een basisplaats op zondag 16 januari zijn officiële debuut voor PSV in de uitwedstrijd tegen FC Groningen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here