Home Nieuws René van der Gijp ergert zich aan Noa Lang: ‘Daar word ik...

René van der Gijp ergert zich aan Noa Lang: ‘Daar word ik zo moe van’

18657
0

Van der Gijp ergert zich aan Noa Lang. Hoe zit dat precies?

De analyticus is van mening dat de PSV’er te veel over zichzelf praat en dat hij zich beter kan focussen op het voetbal.

“Ik heb dat interview met Noa Lang zitten lezen…”, begint Van der Gijp bij Vandaag Inside. “Als ik hem was, en dat is helemaal niet zo moeilijk, zou ik het alleen bij voetbal houden. Gewoon lekker over voetbal praten, na de wedstrijd en doordeweeks. Maar niet elke keer beginnen over het feit dat je zo’n speciale jongen bent, dat je niet bent zoals anderen.”

“Daar word ik zo moe van”, vervolgt Van der Gijp. “Op een gegeven moment ga je ook denken: het loopt daar niet lekker. Er loopt een balk doorheen. En dat hoeft helemaal niet. Als hij puur en alleen over voetbal praat, is er totaal niets aan de hand.”

“Hij heeft het heel graag over zichzelf. En dan gaat hij helemaal uitweiden over hoe hij in elkaar zit, schijt aan alles… Daar moet hij niet aan beginnen. Hou het bij voetbal, en laat de rest lekker gaan”, aldus Van der Gijp.

Van der Gijp lijkt te doelen op een interview dat Lang aan De Telegraaf gaf. Daarin zei de Oranje-international onder meer dat hij ‘wat anders is dan de rest’:

“Ik denk dat ik me goed heb aangepast en dat de club (PSV, red.) zich ook goed aan mij heeft aangepast. Ik ben wel wat anders dan de rest. Voor de buitenwereld was het de vraag hoe dat zou gaan. Maar de club en ik wisten wel dat dat goed zat. Het kan alleen maar beter gaan als ik nog fitter word.”


Vorig artikelDerksen moet lachen om Oranje-international: ‘Dan denk ik: ‘joh, houd je bek’
Volgend artikelHans Kraay junior: ‘Joey Veerman gaat mij stalken als hij dit hoort’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in