Home Nieuws Rendementen Davy Pröpper onderwerp van gesprek

Rendementen Davy Pröpper onderwerp van gesprek

15
0

Davy Pröpper loopt pas enkele weken mee bij PSV maar merkt aan alles dat het er bij een topclub anders aan toe gaat. Pröpper sprak onlangs al uit te moeten wennen aan de media aandacht die hem bij PSV ten deel valt. De bescheiden middenvelder merkt ook aan andere zaken dat alles anders is bij PSV. Zo is zijn tot nog toe geringe rendement qua doelpunten steeds onderwerp van gesprek.

“Dat wordt me zo vaak gevraagd. Ik vind het altijd moeilijk om te zeggen dat ik voor een x-aantal assists of doelpunten ga zorgen”, zegt hij in gesprek met het Eindhovens Dagblad.
“Natuurlijk zijn statistieken belangrijk. Iedereen kijkt ernaar en die zullen omhoog moeten, dat weet ik. Ik denk dat de bal of de actie daarvoor nog wel belangrijker zijn dan de assist zelf”. Pröpper was in 133 duels namens Vitesse goed voor vijftien doelpunten en vijftien assists, weet het ED te melden. Het zijn cijfers waarmee hij Wijnaldum niet kan laten doen vergeten.
De oefenwedstrijden van afgelopen voorbereiding beloven in ieder geval veel goeds getuige het spelinzicht en de verfijnde passes van de pas 23 jarige middenvelder.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here