Home Nieuws Remko Pasveer verdient een topclub: ‘Ik gun PSV alles’

Remko Pasveer verdient een topclub: ‘Ik gun PSV alles’

657
0

In Arnhem gunnen ze Remko Pasveer de overstap naar een topclub in Nederland en in Eindhoven gunnen we hem dat eigenlijk ook wel.

Pasveer maakte vandaag bekend dat hij naar Amsterdam zal verhuizen om daar als tweede of derde keeper te gaan fungeren. Op de burelen van de club uit Arnhem kwam de transfer van Pasveer naar Amsterdam hard aan maar tegelijk is er die grote gunfactor. Pasveer is op zijn 37e nog altijd als eerste op de club aanwezig en gaat als laatste weer naar huis en dat was in zijn PSV tijd ook al zo.


In Eindhoven had Pasveer het altijd enorm naar zijn zin en daar recent het volgende over: “Ondanks dat ik niet veel gespeeld heb was het een hele mooi tijd. Ik heb in Eindhoven veel vrienden gemaakt en daar heb ik nog altijd contact mee. PSV past enorm goed bij mijn karakter. Het is een familieclub, ik hield van die warme sfeer.”

Of Pasveer in Amsterdam opnieuw met een warme sfeer te maken krijgt, valt nog te bezien. De club uit Amsterdam staat niet bepaald bekend om de warme en familiaire sfeer aldaar maar wie weet zijn er op dat vlak ook betere tijden aangebroken voor de Amsterdammers.

Eerder schreven we het volgende artikel over de sportman Pasveer, die PSV alles gunt en op dat moment in de voorbereiding was op een treffen met Vitesse tegen PSV:

Was Remko Pasveer nu eigenlijk een betere keeper dan Jeroen Zoet, in de periode dat beide onder contract stonden in Eindhoven?

Feit is dat Pasveer momenteel weet uit te blinken in Arnhem en Jeroen Zoet bepaald niet uitblinkt in Italie. In gesprek met PSV.nl blikt Pasveer terug op zijn periode in Eindhoven.

Na vierhonderd wedstrijden in het betaald voetbal zit er een einde aan te komen voor Pasveer, die nog altijd PSV minded is en de club op de voet volgt.

“Ondanks dat ik niet veel gespeeld heb was het een hele mooi tijd. Ik heb in Eindhoven veel vrienden gemaakt en daar heb ik nog altijd contact mee. PSV past enorm goed bij mijn karakter. Het is een familieclub, ik hield van die warme sfeer.”

“We zijn twee keer kampioen geworden en hebben de groepsfase van de Champions League overleefd. We hadden een goede selectie. Alleen kwam ik weinig aan spelen toe, dus na drie jaar wilde ik ergens een nieuwe start maken. Vitesse nam contact met me op dus ik ging voor mijn kans in Arnhem.”

Vitesse is zondagmiddag te gast in Eindhoven en Pasveer kijkt uit naar een weerzien met de clubmensen. “Ik gun PSV alles, maar op het veld ben ik topsporter en wil ik altijd winnen. Ik denk dat juist een topclub nu een goede tegenstander voor ons is. Zo’n wedstrijd vraagt meer van je als ploeg en kan ons over het dooie punt heen helpen.”