Home Nieuws Rekent Go Ahead zich al rijk tegen een stroef PSV in mindere...

Rekent Go Ahead zich al rijk tegen een stroef PSV in mindere vorm? ‘Het kan heel mooi aflopen’

866
0

PSV wint momenteel zeer moeizaam haar wedstrijden en dus is het ook in Deventer alle hens aan dek voor de ploeg van Roger Schmidt.

PSV won recent eenvoudig in Arnhem maar verder lukt het de ploeg zelden om haar stempel op een wedstrijd te drukken. Of het woensdagavond in Deventer wel gaat lukken valt dan inderdaad nog te bezien. Feit is dat Vitesse de poort wagenwijd wist open te zetten en PSV dus in een zetel zichzelf naar een 0-5 score kon spelen. Verder speelt PSV stroef en begeeft de ploeg van Schmidt zich al enige weken in een mindere vorm. Of dat met de vele wisselende opstellingen te maken heeft valt nog te bezien.

Feit is dat de halve finale enorm leeft in Deventer en omstreken. De club kan sinds 1964/1965 voor de tweede keer in de clubhistorie de finale van de KNVB Beker behalen. Het is al de gehele week een komen en gaan van diverse media die alles willen weten van de spelers van de The Eaglses.

“Je kan een onmogelijke prestatie mogelijk maken, dus dat is zeker iets om vol voor te vechten”, stelt Eagles middenvelder Brouwers in gesprek met de verschillende verzamelde media. Er wordt gewezen naar het thuisvoordeel. “Dat zij er weer zijn, maakt de wedstrijd heel anders voor ons. Het is maar één wedstrijd. Het kan raar lopen, voor je het weet sta je met zo’n badjas aan. Het liefst natuurlijk de rode.”

PSV was eerder te gast in Deventer dit seizoen en speelde een matige wedstrijd waarin van Ginkel het duel alsnog besliste. PSV was gedurende 75 minuten de mindere van de ploeg van Kees van Wonderen. “Die wedstrijd heeft ons wel veel vertrouwen gegeven. We hebben bewezen dat we het PSV, dat toch de top van Nederland is, heel lastig kunnen maken”, aldus Brouwers, die waakt voor teveel euforie rond de Deventer club.

“We moeten ook niet denken dat we PSV makkelijk aankunnen. Realistisch gezien is PSV een stuk beter. Wij moeten hopen op een goede dag voor ons, dan kan het heel mooi aflopen”. aldus een optimistische middenvelder.


Vorig artikelPascal Jansen als nieuwe trainer voor PSV? Aad de Mos trapt op de rem
Volgend artikelHans Kraaij wijst naar Roger Schmidt: ‘Laat hem maar horen, we gaan volle bak voor die titel’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in