Home Nieuws Reisde PSV directie ook af naar Londen voor Amerikaanse Arsenal verdediger?

Reisde PSV directie ook af naar Londen voor Amerikaanse Arsenal verdediger?

6623
0

De directie van PSV is druk doende met de contractverlenging van Xavi Simons, nadat in amper een week tijd Ricardo Pepi en Noa Lang contractspelers van PSV werden.

Beide aanvallers zijn inmiddels aan de trainingen begonnen en zullen langzaam optrainen richting wedstrijdfit, om aan de serie oefenwedstrijden te kunnen beginnen.

De PSV directie is tegelijkertijd druk doende om de contractverlenging van Xavi Simons te regelen en daartoe reisde het vorige week af naar Londen. Daar zou een gesprek met zaakwaarnemer Darren Dein hebben plaatsgevonden. Althans, dat wist het Eindhovens Dagblad te melden.

PSV wordt in Engelse media ook met een andere speler in verband gebracht. Het betreft de Amerikaanse verdediger Auston Trusty. Na de transfers van Noa Lang en Ricardo Pepi is de club nog altijd op zoek naar versterkingen in de achterhoede.

Mogelijk reisde de PSV directie ook voor de 24-jarige Amerikaanse verdediger af naar Londen. De zaakwaarnemer van Simons is naar verluidt deze week juist weer in Eindhoven om het contract van Xavi Simons te bespreken.

ESPN journalist Ekrem Konur meldt dat twee Nederlandse clubs achter de Amerikaanse Arsenal-verdediger Auston Trusty aanzitten, maar de journalist van ESPN en Fichajes noemt niet specifiek de naam van PSV.

Zou Stewart zijn Amerikaanse netwerk wederom gebruiken om een versterking aan te trekken? Vorige week nam PSV een slechts vijftienjarige speler met Amerikaans roots van FC Utrecht over.

De Amerikaan Trusty speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor Birmingham City. In 48 officiële wedstrijden voor Birmingham scoorde de verdediger vier keer.


Vorig artikelCody Gakpo wacht Noa Lang op in het Philips Stadion en geeft ‘opvolger’ warm welkom bij PSV
Volgend artikelPSV concreet voor Sávio, onderhandelingen met City over ‘optie tot koop’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in