Home Nieuws Redt Mo Ihattaren de positie van John de Jong?

Redt Mo Ihattaren de positie van John de Jong?

214
0

John de Jong moet de laatste 6,7 minuten toch erg ongemakkelijk op zijn stoel hebben gezeten in Veenendaal.

PSV legde woensdagavond een beschamende pot voetbal op de mat. Je moet er niet aan denken dat het elftal van Ernest Faber na strafschoppen uitgeschakeld zou worden.

Het zou de positie van de toch al ongeloofwaardige John de Jong en zijn kielzog Toon Gerbrands, nóg onmogelijker hebben gemaakt. Er zijn td’s voor minder dan deze toestanden bij hun werkgever vertrokken.

Niemand minder dan rasvoetballer Mo Inhatteren redt dus in Veenendaal min of meer de positie van John de Jong.

In gesprek met Fox Sports gaf Mohamed Ihattaren aan blij te zijn dat hij de winnende wist te maken tegen GVVV. “Ik probeer altijd mijn ding te doen. Ik let op mijn rendement en wil belangrijk zijn voor het team. Helaas moest dat pas gebeuren in de verlenging”, aldus Ihattaren. “Bij de verlenging dacht ik direct al dat we nog iets moois neer konden zetten in de beker, dus dat het niet nu al klaar kon zijn. Ik raakte hem al een keer op de paal, maar ben blij dat ik hem er toch in heb kunnen leggen.”

Volgens de middenvelder was het een heel slechte prestatie van de ploeg. “Het moet eigenlijk in de eerste helft al klaar zijn. Dan maak je het jezelf moeilijk en zie je dat het meer energie gaat kosten en dat je meer moet gaan doen”, zo gaf hij aan. “We hebben nu een trainerswissel gehad. We moeten gewoon door en hebben nog één wedstrijd. We weten dat we een slechte periode hebben gehad, maar dat moet gewoon zo snel mogelijk veranderen.”


Vorig artikelProvocerende Bas Nijhuis is alle irritatie voorbij
Volgend artikelSamenvatting | GVVV – PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in