Home Nieuws Red Bull Salzburg volgt verrichten Roger Schmidt bij PSV op de voet

Red Bull Salzburg volgt verrichten Roger Schmidt bij PSV op de voet

1481
0

PSV heeft een internationale toptrainer aangetrokken. Roger Schmidt heeft een uitstekende naam opgebouwd in Europa en ver daarbuiten.

De verrichtingen van PSV worden dit seizoen daarom op de voet gevolgd door meerdere clubs. Vanuit de Premier League was veel interesse in de diensten van Schmidt maar ook in Oostenrijk bij Red Bull Salzburg en in Duitsland bij Leipzig wordt Schmidt in de gaten gehouden

Jesse Marsch, de trainer van de Oostenrijkse club is benieuwd naar het werk van Roger Schmidt bij PSV. “Ik vind het heel interessant om te zien hoe het gaat uitpakken met Roger Schmidt bij PSV”, zegt Marsch in een interview met De Telegraaf.

“Het Nederlandse voetbal heeft altijd een sterke eigen identiteit gehad en ik ben benieuwd hoe strikt Roger zijn eigen idee├źn gaat doorvoeren bij PSV of misschien toch een beetje gaat aanpassen aan de Nederlandse stijl.”

Ook technisch directeur Christoph Freund volgt PSV en Schmidt met bijzondere interesse. De twee kennen elkaar persoonlijk. “Behalve een goede trainer is hij ook een grote persoonlijkheid, een van de meest interessante trainers op dit moment.”

“Hij staat voor snel omschakelvoetbal en agressieve pressing. Ik ben heel benieuwd hoe hij het in Eindhoven gaat doen. Het Nederlandse voetbal heeft van zichzelf andere uitgangspunten en ik denk dat deze mix heel mooi kan zijn”, besluit Freund.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here