Home Nieuws Red Bull Leipzig ontslaat coach, Roger Schmidt kandidaat-trainer in Leipzig

Red Bull Leipzig ontslaat coach, Roger Schmidt kandidaat-trainer in Leipzig

3927
0

Officieel dan wel officieus zijn PSV en Roger Schmidt in gesprek over het verlengen van het dienstverband dat einde seizoen aflopend is.

De directie van PSV heet tevreden te zijn over de ontwikkelingen die PSV onder Schmidt weet door te maken en het clubbestuur houdt nu eenmaal van continuïteit en rust binnen als gelederen van de club.


In dat kader volgen er interessante weken en maanden want het PSV van Roger Schmidt staat wel op een kruispunt. Vanuit de hoogste Bundesliga wordt er wel volop getrokken aan Schmidt. Al maanden gonst het van de geruchten rondom Schmidt en grote clubs als Hertha BSC en Eintracht Frankfurt.

Daar komt nu de interesse van een andere Bundesliga gigant bij. Het bestuur van Leipzig heeft namelijk Jesse Marsch ontslagen. In Duitse media wordt de naam van Roger Schmidt meteen genoemd als belangrijke gegadigde om de nieuwe trainer van Red Bull Leipzig te worden.

Duitse media als Sportbuzzer en de Leipziger Volkszeitung maken melding van de interesse in Roger Schmidt. Schmidt heeft een grote naam in Duitsland en is ook jarenlang onderdeel van het Red Bull concern geweest door zijn periode als coach van Red Bull Salzburg.