Home Nieuws Recordwinnaar Ronald Waterreus over Ajax – PSV: ‘Schmidt moet geen spelers rust...

Recordwinnaar Ronald Waterreus over Ajax – PSV: ‘Schmidt moet geen spelers rust gaan geven’

1385
0

Er zijn seizoenen geweest dat de Johan Cruijff Schaal slechts opgehaald behoefde te worden Amsterdam.

PSV vertrok in de periode net voor én net na de eeuwwisseling steeds als winnaar uit de toen nog Amsterdam Arena, met de traditionele Johan Cruijff Schaal op zak weer naar Eindhoven. Recordwinnaar Ronald Waterreus kan het zich in gesprek met Voetbal International in de Podcast ‘Skiete Willy’, nog allemaal helder voor de geest halen.

Waterreus en Ernest Faber wonnen maar liefst zes keer de Johan Cruijff Schaal. In gesprek met Voetbal International blikt Waterreus terug op het verleden van PSV in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. De oud doelman blikt ook vooruit en vindt dat PSV vol voor de prijs moet gaan om zo een ferme vroege tik aan Ajax uit te kunnen delen.

Ronald Waterreus zou het gezien het prestige wat op het spel staat niet begrijpen als Roger Schmidt komende zaterdag spelers rust gaat geven in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax. ‘Je speelt wel tegen Ajax. Het is ook een prestigestrijd’, aldus Waterreus die wel kijkt naar het belang van de aanstaande Champions League wedstrijden die PSV op de agenda heeft staan.

‘Het is nog te vroeg in het seizoen om spelers nu al rust te geven’, aldus Ronald Waterreus, die daarbij ook wijst naar Mario Gotze. De Duitser is in vorm, moet minuten blijven maken om nog beter te worden, stelt Waterreus vast.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here