Home Nieuws Realiteitszin bij PSV; Cocu en Zoet ook zelfkritisch

Realiteitszin bij PSV; Cocu en Zoet ook zelfkritisch

13
6

In gesprek met De Telegraaf blikte Jeroen Zoet terug op de harde nederlaag tegen Willem II.Ook Phillip Cocu deed een duit in het bekende zakje. 

“We moeten ons diep schamen voor deze avond. Het is duidelijk dat als wij een paar procent minder spelen, wij maar een zeer matige ploeg zijn. Dat heb je wel kunnen zien. We hebben een voorsprong opgebouwd, maar dat spookt nu niet door mijn hoofd. Dit is niet zomaar een wedstrijd die je verliest,” aldus de keeper van PSV.

In gesprek met De Telegraaf keek Phillip Cocu terug op de wedstrijd tegen Willem II en ook naar de keuzes die hij gemaakt had. “Je kan altijd een mindere wedstrijd spelen. Maar als wij bepaalde aspecten niet brengen, dan kan ik dat niet accepteren. Bij Willem II zat alles in hun spel. Wij zaten ver onder de ondergrens. Als wij spelen met de beleving zoals onlangs tegen Feyenoord, dan krijg je hier ook een heel andere wedstrijd,” zei Cocu. “Ik heb de hele week proberen aan te geven dat er bij Willem II van alles was voorgevallen. Dat je kan verwachten dat ze hier tegen PSV alles geven. Dat hebben wij op het veld niet goed vertaald. Daar ben ik zelf ook schuldig aan. Misschien had ik het wel anders moeten aanpakken.”


Facebook Comments

6 REACTIES

  1. We zijn allemaal mensen en maken allemaal fouten dit was inderdaad een fout van cocu.en hij had ook inderdaad voor mauro of gudmuddson moeten beginnen ben ik het zeker met je mee eens Jeffrey Reuvers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here