Home Nieuws Realistische van Bronckhorst toont veel respect voor spel PSV: ‘Geluk met hun...

Realistische van Bronckhorst toont veel respect voor spel PSV: ‘Geluk met hun keeper’

2199
0

Rangers trainer Giovanni van Bronckhorst beseft dat zijn ploeg nog kansen heeft in Eindhoven door een grote fout van keeper Benitez.

De coach van de Schotten zag PSV in de tweede helft domineren en zag ook dat ploeg louter op basis van ‘rennen en vliegen’ overeind bleef. PSV speelde het spel wat de ploeg goed ligt en dat was nu eenmaal te machtig voor de Schotten. ‘De verschillen tussen deze ploegen zijn niet groot en dat heb je gezien. Dat zagen we vanavond. Ik ben blij met ons optreden. We gaven vandaag alles. In het begin waren we wat nerveus, begon PSV beter, maar na de 0-1 namen we de wedstrijd over.’

De coach van Rangers FC zag PSV in de wedstrijd komen en de gehele tweede helft domineren. ‘We zetten veel druk vooruit en kwamen tot mooie aanvallen. De goal die we toen maakten, was een geweldige. Je voelde aan het team dat dit een grote wedstrijd was. De passing was niet goed in het begin, verkeerde beslissingen werden genomen, maar daarna toonden we de vastberadenheid die nodig is om de Champions League te halen.’

‘En we waren gelukkig met de keeper van PSV, die niet goed reageerde’, bekende Van Bronckhorst, die PSV na afloop prees en wilde verduidelijken dat PSV alle facetten van het moderne voetbal goed wist te beheersen. In Eindhoven wacht zijn ploeg een hels karwei. ‘Het wordt moeilijk, maar we moeten daar het veld opgaan en beseffen wat er op het spel staat. Zelfvertrouwen uitstralen is belangrijk. Ik denk dat we het kunnen. We zullen er staan. Verwacht niet dat we negentig minuten dominant zijn, want dit is de Champions League. Maar we moeten aanvoelen wanneer we ze pijn kunnen doen. En dan toeslaan.’

Vorig artikelAnalisten genieten van reactie Joey Veerman maar zien ook geregeld een andere wedstrijd
Volgend artikel‘Laten we eerlijk zijn, Rangers gaat ons niet uit de Champions League houden’