Home Nieuws Real Sociedad koestert punt en bedankt Armindo Bruma: ‘Trots op hoe we...

Real Sociedad koestert punt en bedankt Armindo Bruma: ‘Trots op hoe we tegen een geweldig team hebben gespeeld’

4010
0

De Spaanse en Baskische tegenstander van PSV in het eerste groepsduel van groep B van de Europa League glimt van trots daags na de remise in Eindhoven.

De club uit de Noord-Spaanse stad San Sebastian koestert het veroverde punt in het Philips Stadion. De trainer van de Baskische ploeg, Imanol Alguacil, was na afloop erg erg tevreden met de remise. De wedstrijd in Eindhoven werd door de Spanjaarden ervaren als de zwaarste wedstrijd van de poule en niet verliezen was de doelstelling voor de ervaren coach, die net voor aanvang sterspeler David Silva af zag haken.

‘Het was genieten van deze geweldige wedstrijd, van dit Real Sociedad. We hebben geleden maar ook genoten. Ik ben blij en trots op hoe we tegen een geweldig team hebben gespeeld”, aldus Alguacil over de remise in Eindhoven. Na afloop werd oud-speler van de Basken, Armindo Bruma, nog bedankt voor de bewezen diensten. Bruma werd op de foto gezet voor de sociale media kanalen van de Spaanse subtopper. Bruma was in het verleden actief voor de Basken van Real Sociedad.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here