Home Nieuws Real Madrid wordt in Spanje én in Italië opnieuw gelinkt aan Cody...

Real Madrid wordt in Spanje én in Italië opnieuw gelinkt aan Cody Gakpo

1492
0

De toekomst van Cody Gakpo is nog altijd een heikel thema in zowel Nederland als in de grote voetballanden van Europa.

Of Cody Gakpo afgelopen donderdagavond de beste reclame voor zichzelf gemaakt valt te betwisten. De aanvoerder kon na afloop van de verloren Europa League wedstrijd tegen Arsenal geen beste statistieken overleggen. Gakpo had geen acties in de zestien van Arsenal, geen schoten op doel en geen succesvolle dribbels richting de zestien van Arsenal. Kortom, Gakpo wist in Londen zijn marktwaarde bepaald niet op te schroeven.

Toch weerhoudt het de grote Europese clubs er niet van de verrichtingen van Gakpo in de gaten te houden. Spaanse én Italiaanse media denken te weten dat zowel Real Madrid als AC Milan de ontwikkelingen rond Gakpo in de gaten houdt.

Het medium Fichajes meldt bovendien dat er momenteel vier clubs zijn die serieus werk maken van een aanstaande transfer. Dat zou dan na het WK of komende zomer moeten gebeuren. De interesse van Manchester United en Leeds United was al bekend. Southampton zou tot de conclusie zijn gekomen dat een transfer naar de Engelse havenstad onmogelijk geworden gezien alle concurrentie voor de aanvaller.

Manchester United zou weer in contact staan met het management van Gakpo maar ook AC Milan en Real Madrid zien Gakpo graag komen, weet Fichajes te melden. Enkele weken geleden werd Gakpo ook al gelinkt aan Real Madrid. Los van de matige wedstrijd tegen Arsenal, presteert Cody Gakpo op de Nederlandse velden uitstekend. Inmiddels scoorde Gakpo 13 keer in 19 wedstrijden en gaf hij 10 assists. Bovendien is Gakpo al een lange tijd vrij van blessures.

 


Vorig artikelFC Groningen – PSV 2006 | Heurelho Gomes stopt alles
Volgend artikelEnorme verschillen in waarneming na Arsenal – PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in