Home Nieuws Real Madrid volgt verrichtingen Cody Gakpo op de voet, United en Ten...

Real Madrid volgt verrichtingen Cody Gakpo op de voet, United en Ten Hag concreet

2000
0

De toekomst van Cody Gakpo is voor media door geheel Europa een gespreksonderwerp geworden en dat zal voorlopig nog wel even zo blijven.

Of PSV voorbereidingen treft om een vertrek van Gakpo op te vangen is op dit moment niet bekend, buiten het feit dat de club wel een lijst met potentiele opvolgers in beeld heeft. Op dit moment heeft PSV géén formeel bod op WK-sensatie Cody Gakpo ontvangen. Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano vanuit Italië. Wel is er veel interesse, onder meer van Manchester United. De club van Erik ten Hag is concreet voor Gakpo, zoals het eerder ook concreet was voor de aanvaller maar niet door wist te pakken.

Gakpo stond in de zomer zelf ook open voor Manchester United, maar de club van manager Erik ten Hag besloot op het laatste moment af te haken omwille van financiële redenen. Leeds United en Southampton bleken voor Gakpo geen optie te zijn. Nu Gakpo drie keer heeft gescoord in drie WK-duels, maken de twee Premier League-clubs ondanks nieuwe pogingen richting het management van Gakpo feitelijk geen kans meer.

Manchester United heeft volgens Romano de beste papieren. De nummer vijf van Engeland staat in contact met de zaakwaarnemers van Gakpo en de verwachting is dat er binnenkort weer gesproken wordt. Ook zou Ten Hag in contact staan met Gakpo. ‘They are working hard on this’, melden Engelse media. Inmiddels ook Liverpool is in de markt voor Gakp. Romano meldt dat de club van trainer Klopp de scouts aan het werk hebben gezet en Gakpo nauwlettend volgen op het WK in Qatar.

Echter blijft het niet bij deze twee grootmachten want inmiddels is duidelijk dat ook Real Madrid Gakpo in het vizier heeft. De Madrileense club ziet in Gakpo een speler die bij de speelstijl van de club past en ziet ook dat de aanvaller de afgelopen maanden gigantische stappen voorwaarts wist te maken. De cijfers en statistieken van de aanvaller hebben de interesse vanuit Madrid dan ook aangewakkerd. Ook Real houdt de verrichtingen van Gakpo dus nauwlettend in de gaten.

De hoofdrolspeler zelf zal pas na het WK een beslissing nemen over zijn toekomst, aldus het Eindhovens Dagblad. Hij zou inmiddels meer dan 60 miljoen euro moeten opleveren.


Vorig artikelÉrick Gutiérrez met Mexico uitgeschakeld en sluit snel aan bij PSV
Volgend artikelThe Best Online Casinos in the Netherlands

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in