Home Nieuws ‘Real Madrid is natuurlijk geen PSV’

‘Real Madrid is natuurlijk geen PSV’

18
0

De Eredivisie-topper tussen Ajax en PSV op 31 maart nadert met rasse schreden. We kunnen er wel vanuit dat deze wedstrijd bepalend zou kunnen zijn voor het restant van de competitie. 

Rene van de Kerkhof kijkt uit naar het treffen met de Amsterdammers. Het clubicoon denkt wel dat PSV beter voor de dag gaat komen in Amsterdam dan dat Real Madrid dat onlangs deed.

“PSV begon als een wervelwind, maar al snel zakte de ploeg terug”, zegt hij over PSV – NAC. “Ja, PSV pakte die drie punten, maar in deze wedstrijd tegen nota bene de hekkensluiter van de Eredivisie, had PSV toch echt meer aan het doelsaldo moeten werken. NAC was bedroevend, maar PSV stelde daar tegenover ook niks.”

“Ajax is in vorm. Die club leverde afgelopen week een fenomenale stunt door Real Madrid naar huis te sturen. Ik denk dat we allemaal hebben genoten van die wedstrijd.”

Zijn broer Willy van de Kerkhof is het daar mee eens. “Ajax is in de vorm van z’n leven. Dit wordt de kraker van het jaar.” Toch gelooft René in de kansen van PSV. “Real is natuurlijk geen PSV. Er is nog altijd hoop. Wellicht dat wij nu gaan stunten, straks in Amsterdam.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here