Home Nieuws Real Madrid geruchten worden hardnekkiger: ‘Real wil Gakpo als opvolger van Benzema’

Real Madrid geruchten worden hardnekkiger: ‘Real wil Gakpo als opvolger van Benzema’

2154
0

Cody Gakpo stapte zaterdagmiddag gedesillusioneerd in het vliegtuig van Doha naar Amsterdam. Het WK is uiteindelijk toch teleurstellend geëindigd voor Gakpo.

Zijn drie doelpunten op een mondiale eindronde hebben zijn persoon en status niet bepaald slecht gedaan maar ook voor Gakpo gold dat hij zich in écht belangrijke wedstrijden niet wist te onderscheiden. En dat is toch wat telt voor de meeste grote clubs in Europa. Dat er echt grote clubs aan hem gaan trekken, is welhaast een zekerheid geworden maar de vraag is wanneer. De naam van Gakpo klinkt al maandenlang door geheel Europa maar naar verluidt is nu ook Real Madrid serieus in de markt voor de aanvaller.

Spaanse media berichten al enige weken over Gakpo, waar Engelse media al maandenlang berichten over de veel scorende Gakpo. De interesse vanuit Madrid lijkt inmiddels serieuzere vormen aan te nemen. Ondertussen lijkt PSV icoon René van de Kerkhof meer te weten over de handen zijnde interesse vanuit Real in Gakpo. Van de Kerkhof zegt in gesprek met Omroep Brabant dat Gakpo Karim Benzema zal gaan opvolgen in de Spaanse hoofdstad.

Manchester United, Real Madrid, Liverpool, Bayern München worden alleen aan Gakpo gelinkt maar Real zou volgens Van de Kerkhof op dit moment de beste papieren hebben Gakpo van PSV over te nemen. “Ik heb betrouwbare Spaanse bronnen die melden dat Real Cody Gakpo als opvolger wil halen van Benzema”, zegt hij vol overgave in de Willy en René Podcast van Omroep Brabant.

“Wat ik hoor is dat ze daar serieuze belangstelling voor Gakpo hebben”, zegt Willy op zijn beurt weer over Manchester United. “Maar PSV moet hem deze winter zeker niet voor minder dan 75 miljoen verkopen. Bij United valt het miljoenensalaris van Ronaldo weg, dus zo’n bedrag is voor die club geen probleem.” René verwacht dat Gakpo het seizoen wel gaat afmaken bij PSV. “En dan kan hij deze zomer vanuit zijn luie stoel kiezen waar hij naartoe gaat. Ik denk dat hij bij Real Madrid beter past dan in Engeland.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here