Home Nieuws Reacties Maher en Schaars na ‘beker ontsnapping’

Reacties Maher en Schaars na ‘beker ontsnapping’

32
0

Na afloop van de 1/8e finale van de KNVB beker was er vooral opluchting bij de spelers. Met name Schaars en in mindere mate Maher geven aan opgelucht te zijn met de kwalificatie voor de volgende ronde.

Basisspeler Adam Maher beschrijft voor de camera’s van Telegraaf TV de ommekeer na een 2-1 achterstand. “Ik gaf een voorzet en de keeper liet ‘m los. Gelukkig viel de bal erin, want we stonden met tien man en dat was een opluchting voor ons allemaal. We hadden veel druk gezet en als je dan die 2-2 maakt, is dat een heel lekker gevoel. Vervolgens konden we een beetje achteruitlopen en in de counter een geweldige derde goal maken. Een prestatie waar men trots op mag zijn. We moesten anders gaan spelen na die rode kaart, maar dat hebben we geweldig gedaan, als je ziet dat je hier met tien man wint.” De 22-jarige middenvelder heeft geen voorkeur voor tegenstander in de kwartfinale: “Nee, helemaal niet. We zijn door, dat is het belangrijkste”, zegt Maher.

Ook voor Stijn Schaars was er een basisplaats in Almelo, maar de routinier kende geen fijne avond. De middenvelder was deels verantwoordelijk voor de rode kaart van keeper Remko Pasveer. “Dan heb je zo’n terugspeelbal van mij, waarop Remko moet taxeren of hij uitkomt of niet. Nouja, hij raakt ‘m en dan is het rood en een penalty. Dat zet de wedstrijd op z’n kop.” Het was de 2e keer dit seizoen dat Schaars met een slechte actie een wedstrijd negatief beïnvloedde. Eerder sleepte Excelsior toe toedoen van Schaars een gelijkspel uit het vuur.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here