Home Nieuws Reactie KNVB woordvoerder enige juiste

Reactie KNVB woordvoerder enige juiste

13
0

De KNVB was niet blij met de uitspraak van Davy Pröpper. “Volgens het reglement mag het niet. Je mag geen aanmoedigingspremie geven”, zei een woordvoerder van de nationale voetbalbond woensdag tegen Omroep Gelderland. “We zullen dat bij PSV aangeven. Maar ik heb het idee dat het een verhaal is met een knipoog.”

De reactie van de woordvoerder is de enige juiste reactie in een uitspraak die inderdaad ludiek bedoeld is. Davy Pröpper stelde zijn broer Robin Pröpper een vakantie naar keuze in het vooruitzicht als hij in de laatste speelronde van de Eredivisie met De Graafschap zou winnen van Ajax. Die opmerking leidde echter tot commotie, iets wat uiteraard Davy Pröpper maar overdreven vindt.
“Volgens mij is er iemand naar de KNVB gegaan met de vraag of het wel mocht. Ik vind het een beetje overdreven, het slaat negens op. Ik heb daar wel om gelachen, ja”, aldus Davy Pröpper bij FOX Sports. “Ik heb ook tegen Robin gezegd dat ik hoop dat Ajax eerder punten laat liggen, niet op de laatste speeldag. Maar als het zover is, dan moet ie wel zijn best doen”.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here