Home Nieuws Reactie Dumfries namens betrokken spelersgroep over afspraken en salarissen

Reactie Dumfries namens betrokken spelersgroep over afspraken en salarissen

392
0

Namens de spelersgroep van PSV reageert aanvoerder Denzel Dumfries op de nieuwe situatie inzake de salarissen.

De betrokkenheid van de PSV spelersgroep is bijzonder te noemen. Na enkele weken van onderhandelingen is er een akkoord tussen de club en de spelersgroep.


“Dat er iets moest gebeuren is duidelijk”, zegt Dumfries. “Het is een uitzonderlijke situatie waarin we leven en we snappen dat we mee moeten denken. Wij vonden het cruciaal dat iedereen in de groep erachter zou staan en dat is gelukt. In de kleedkamer is eenheid van denken het belangrijkste dat er is. Ik ben er trots op dat dit is gelukt.”

De aanvoerder, die in de nadrukkelijke belangstelling van AC Milan staat, gaat verder: “We beseffen dat bijvoorbeeld ook onze supporters en sponsors momenteel lastige keuzes moeten maken”, vervolgt Dumfries, die de eenheid binnen de club looft.

“Het is geweldig om te zien hoe groot de betrokkenheid blijft. Ondanks de onzekerheid merken we dat er grote loyaliteit is richting onze club en dat is heel bijzonder. We hebben daarom bij de directie aangegeven dat we ons heel graag nog meer gaan inspannen om te laten blijken dat de waardering wederzijds is. Wij zijn hier natuurlijk vooral om te voetballen, maar we beseffen dat er in deze situatie ook van ons meer gevraagd mag worden. Eendracht maakt macht is het motto van PSV en daar sluiten wij ons graag bij aan”, aldus Denzel Dumfries.

Het valt momenteel niet uit te sluiten dat de aanvoerder van dienst nog slechts enkele maanden een lager salaris van PSV uitgekeerd krijgt nu de geruchten rond een transfer naar AC Milan sterker en sterker worden. AC Milan is concreet voor Dumfries, zo melden media in Italie, die al weken reppen over belangstelling voor Dumfries.

 


Facebook Comments