Home Nieuws Rangers-trainer Michael Beale vastberaden naar Eindhoven en uit alvast klare taal

Rangers-trainer Michael Beale vastberaden naar Eindhoven en uit alvast klare taal

5933
0

Volgens Rangers FC trainer Michael Beale is zijn selectie klaar voor de allesbeslissende wedstrijd tegen PSV in het Philips Stadion.

Zonder blessures en/of schorsingen reist de selectie en staf van Rangers FC dinsdag af naar Eindhoven, om woensdagavond vanaf 21u tegenstander van PSV te zijn in een zonder meer kolkend Philips Stadion. Beide clubs snakken naar de winst en naar de groepsfase van de Champions League.

Zaterdag behaalde Rangers FC een 0-2 overwinning tegen Ross County. De Schotse club put vertrouwen uit de wedstrijd van vorig jaar in het Philips Stadion alsmede uit de 2-2 remise vorige week dinsdag op Ibrox. In Glasgow werkt men met vertrouwen naar het aanstaande duel tegen PSV. Met de terugkeer van Kemar Roofe hebben de Schotten ook nog een extra troef in handen voor deze belangrijke wedstrijd.

Zaterdag stond Roofe voor het eerst sinds april 2022 weer in de basis bij Rangers. De aanvaller heeft veel last van knieproblemen gehad, wat er ook toe leidde dat hij afgelopen dinsdag nog afwezig was tijdens de eerste ontmoeting met PSV. Roofe opende zaterdag ook nog eens de score voor Rangers.

Michael Beale, de trainer van Rangers, toonde zich verheugd met de terugkeer van Roofe in zijn selectie. “En ik ben zeer verheugd voor hem dat hij meteen heeft weten te scoren,” zei Beale in gesprek met het Schotse Daily Express. “Gedurende de afgelopen maanden hebben we sterk met hem meegeleefd en hebben we gezien hoe gefrustreerd hij was. Vandaag liet hij een fantastische afronding zien.”

“Kemar toonde al een opvallend scherpe vorm tijdens de voorbereiding,” ging Beale verder. “Zijn prestaties in deze competitie en voor Rangers zijn indrukwekkend, dus zijn rentree geeft hem aanzienlijke energie. Zowel Kemar als Tom Lawrence brengen een overvloed aan ervaring in ons team. Zulke spelers zijn absoluut van grote waarde voor ons”, aldus Beale.

Volgens de trainer van Rangers is zijn ploeg meer dan klaar voor PSV: “Een goede overwinning in een uitwedstrijd en gelukkig geen nieuwe blessures. We hebben nu de mogelijkheid om ons volledig te richten op de komende wedstrijd. We zijn vastberaden om de wedstrijd in Eindhoven naar ons toe te halen”, uitte de trainer alvast klare taal richting het duel van woensdagavond.


Vorig artikelAad de Mos geeft PSV opnieuw transferadvies inzake Zeno Debast én Jarrad Branthwaite
Volgend artikelValentijn Driessen onder de indruk van Otten Cup en wijst naar specifiek één speler

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in