Home Nieuws Rangers-trainer Beale blijkt PSV-volger te zijn, Beale maakt excuses na moeilijke week...

Rangers-trainer Beale blijkt PSV-volger te zijn, Beale maakt excuses na moeilijke week Rangers

3479
0

Michael Beale, de trainer van Rangers, kende een uiterst bewogen week. Rangers FC verspeelde binnen een week veel goodwill bij de eigen aanhang door zowel van PSV als van Celtic te verliezen.

Rangers FC kreeg eerst in eigen huis een negentigtal minuten voetballes van de ploeg van Peter Bosz, hoewel dat niet meteen in de score kon worden uitgedrukt. Een week later rechtte PSV de rug en werd Rangers FC slachtoffer van de aanvallende dadendrang van de ploeg van Peter Bosz. Uitschakeling is geen moment dichtbij geweest voor PSV in het tweeluik tegen de ploeg uit Schotland.

De exit tegen PSV heeft bepaald niet aan de voorbereiding van Rangers-trainer Michael Beale gelegen. Minutieus en zeer gedetailleerd bleek de trainer van de Rangers zich te hebben voorbereid op de wedstrijd tegen PSV. De coach verdiepte zich tot in de kleinste details wat zijn analyse over PSV aanging. Na afloop legde de coach zich ook meteen neer bij de nederlaag en bood hij zelfs zijn excuses aan tegenover de meegereisde fans. Na de nederlaag tegen Celtic afgelopen weekend besloot de trainer van dienst dat nogmaals te doen want het werd een horror-week voor de club uit het blauwe gedeelte van Glasgow.

“PSV is een heel goed team, maar dat neemt onze teleurstelling niet weg. Over de twee wedstrijden hadden we moeite om De Jong en Saibari onder controle te krijgen”, zei de verslagen trainer. “Zij waren gewoon excellent”, vervolgt de trainer, die toegaf een heuse volger van PSV te zijn.

“Ik volg de club al wat langer, maar dit is veruit de beste selectie in jaren. Van alle tegenstanders was duidelijk dat PSV de moeilijkste was. PSV presteerde op Champions League-waardig niveau, wij niet”, aldus Beale, die zei PSV al langer te volgen. Ook in de periode dat hij werkzaam was als scout en in de jeugdopleiding van clubs als Chelsea bleek hij PSV op de voet te volgen.

‘Voor dit team kwam deze wedstrijd duidelijk veel te vroeg’, zei Beale in een terugblik op de horrorweek van Rangers FC. Beale voelt zichzelf verantwoordelijk voor het optreden van zijn team tegen PSV en Celtic en maakte dan ook excuses aan de fans. ‘Het begint allemaal bij mij. Ik heb me verontschuldigd tegenover de fans. Ze bleven het team steunen, maar zullen ongetwijfeld meer hebben verwacht dan ze kregen. Op de belangrijke momenten, zeker tijdens standaardsituaties, lieten we ons kloppen. Het is bitter en frustrerend.’

Rangers incasseerde over twee duels zeven treffers tegen PSV. Vijf daarvan vielen er woensdagavond in Eindhoven.”Voor dit team kwam deze wedstrijd duidelijk veel te vroeg”, aldus een realistische Beale na afloop van een bijzonder slechte week voor zijn club en de fans.


Vorig artikelDavinson Sánchez maakt alsnog transfer na mislukte onderhandelingen PSV en Tottenham
Volgend artikelXavi Simons volgt PSV op de voet en oogst veel lof na wondergoal voor Leipzig: ‘Ik geniet echt van PSV’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in