Home Nieuws Rangers FC start tegen PSV met Dessers en Danilo in de basis,...

Rangers FC start tegen PSV met Dessers en Danilo in de basis, Sam Lammers reserve

869
0

In Schotland kijkt men uit naar het tweeluik tussen PSV en Rangers FC. De eerste wedstrijd op Ibrox Park zou voor beide clubs meteen een daalder waard moeten gaan zijn maar in Schotland verwacht men wel een sterker PSV dan vorig seizoen.

De landelijke Schotse kranten denken dat Rangers echt aan de bak moet om PSV van zich af te kunnen slaan. De analyses over PSV zijn wat anders dan precies een jaar geleden. Toen ging er ook nog veel aandacht uit naar Ruud van Nistelrooij, die als trainer van PSV ’terugkeerde op Britse bodem’, met Sir Alex Ferguson op de tribune.

PSV speelde destijds redelijk maar ook niet meer dan dat. In de tweede helft herstelde PSV zich van enige zwakke momenten in de eerste helft maar meer had de ploeg van Ruud van Nistelrooij destijds niet te bieden. Een blunderende Benitez kwam er niet best vanaf, om dat vervolgens in de thuiswedstrijd tegen de Schotten nogmaals te herhalen.

Alles lijkt nu anders en dus kan Rangers de borst natmaken tegen een vernieuwd PSV. Dat is de verwachting van zowel Rangers Review als Daily Record. Volgens beide Schotse media gaat de aanval van Rangers bestaan uit de spitsen Danilo en Dessers, die beiden toch wel iets te licht zijn voor dit niveau.

PSV ziet zodoende Sam Lammers waarschijnlijk pas in de tweede helft terug als invaller. De oud-PSV’er zou op de bank beginnen, denkt men in Schotland te weten. Peter Bosz krijgt in Schotland van de kritische Schotse media op voorhand al de nodige complimenten toebedeeld voor zijn eerste anderhalve maand bij PSV. Ook Ceryl Dessers bracht reeds de nodige complimenten over.

Voor de positie van controlerende middenvelder gaat het tussen Ryan Jack en John Lundstram. Het middenveld zal verder worden gevormd door José Cifuentes, Nicolas Raskin en oud-Fortuna Sittard-speler Todd Cantwell. Rangers speelde recent een mager tweeluik tegen het Zwitserse Servette FC. De ploeg van Sam Lammers voetbalde in een laag tempo en zag Servette geregeld het spel maken.

Vermoedelijke opsteling: Butland; Tavernier, Goldson, Souttar, Barisic; Raskin, Jack, Cantwell, Cifuentes; Danilo, Dessers.


Vorig artikelBij ESPN vindt men veel van Yorbe Vertessen: Van ‘geinig’ tot ‘Noa Lang-Express’ maar ook ‘Champions League-niveau’
Volgend artikelRangers-trainer flink onder de indruk van PSV en richt vizier op jonge ‘PSV toptalenten en topvoetballers’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in