Home Nieuws Ramselaar wil niet verhuurd worden en uit nogmaals vertrekwens

Ramselaar wil niet verhuurd worden en uit nogmaals vertrekwens

64
0

Bart Ramselaar en PSV zijn dit seizoen geen beste combinatie. Ramselaar ondervindt geen vertrouwen van Mark van Bommel en komt dus in het eerste elftal niet aan minuten.

De Amersfoorter zit afgelopen maanden vaak zelfs niet eens bij de selectie en moet het dus doen met een plek bij Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie. 

“Ik heb nog een contract voor twee jaar, dus zo makkelijk is het niet om een stap te maken”, zegt Ramselaar tegen het Eindhovens Dagblad.“Verhuur is niet iets waar PSV en ik op uit zijn en dan ga je ook naar het buitenland kijken. Ik wacht wat er komt en heb vertrouwen dat er iets moois voor mij bij zit. Er zijn genoeg mooie clubs.”

Ramselaar kon afgelopen zomer vertrekken, maar zijn droomclub zat niet tussen de geïnteresseerde clubs. Hij verwacht komende zomer makkelijker weg te kunnen en heeft zich dat ook ten doel gesteld. “Nu we weer een half jaar verder zijn, is het voor alle partijen waarschijnlijk iets makkelijker geworden om een oplossing te vinden. En tot die tijd blijf ik alles geven.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here