Home Nieuws Ramselaar niet rancuneus: ‘Ik heb de keuze van Mark van Bommel geaccepteerd’

Ramselaar niet rancuneus: ‘Ik heb de keuze van Mark van Bommel geaccepteerd’

98
0

Bart Ramselaar blijft zich netjes en bescheiden opstellen richting PSV en Mark van Bommel.

Ramselaar blikt positief terug op zijn jaren in Eindhoven. Hij is nu vooral dolblij met zijn transfer naar FC Utrecht, die zaterdag officieel werd gemaakt.

Ramselaar verdiende bij Utrecht in 2016 een transfer naar PSV, maar in Eindhoven was zijn rol na het vertrek van Phillip Cocu volledig uitgespeeld. “Het voelt als thuiskomen. Ik ben goed opvangen en blij om hier te zijn. Het voelde gewoon goed”, vertelt Ramselaar tegen FC Utrecht TV. “Ik heb veel met Jordy Zuidam gesproken. Daar straalde vertrouwen uit. Ik heb voor drie jaar getekend, dus we kunnen weer lekker gaan voetballen.”

Ramselaar begon zeker wel sterk bij PSV al scoorde hij in die drie seizoenen maar één keer. “Het begin was heel goed. Ik heb zelfs in het Nederlands elftal en in de Champions League gespeeld. In het tweede jaar ben ik kampioen geworden. Toen kwam er een nieuwe trainer en heb ik niet meer gespeeld. Dat was zijn keuze. Die heb ik geaccepteerd. Je groeit dan ook als mens. Dat neem ik mee naar Utrecht.”

Deze week kwam Ramselaar nog in actie in een oefenduel tussen PSV en Utrecht. “Dat was wel grappig. Ik wist toen natuurlijk al dat er contact was. Het was in de drie jaar bij PSV altijd heel speciaal om tegen Utrecht te spelen. Ik ben blij dat ik terug ben in de Galgenwaard.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here