Home Nieuws Ramselaar na 21 minuten Eredivisie voetbal: ‘Ik heb helemaal niets tegen Mark...

Ramselaar na 21 minuten Eredivisie voetbal: ‘Ik heb helemaal niets tegen Mark van Bommel’

40
0

‘Als je niet speelt, dan hang je er een beetje bij’, zegt Bart Ramselaar tegen diverse media na zijn transfer van PSV naar FC Utrecht.

Veel supporters laten op sociale media hun afkeer blijken van hoe PSV en dus Mark van Bommel, met Bart Ramselaar is omgegaan. Een deel van de fans vindt het onbegrijpelijk dat de middenvelder niet meer kansen op speeltijd heeft gehad.

Na een seizoen met welgeteld 21 minuten in de eredivisie met PSV wil Bart Ramselaar zich bij FC Utrecht weer voetballer voelen. Op eigen verzoek sloot hij zich aan bij Jong PSV, waarmee hij een aantal duels in de eerste divisie speelde. Maar het idee dat hij er niet aan te pas kwam bij het eerste, knaagde aan de nog altijd jonge middenvelder.

Het maakte hem ongelukkig. “In het dagelijkse leven denk je ook aan voetbal. Als dat goed gaat, is alles eromheen ook leuk. Maar als je niet speelt, dan ga je eigenlijk op de automatische piloot naar werk. Ik moet nu laten zien dat ik weer een weg omhoog wil gaan, in plaats van mensen uitschelden en doen alsof het niet aan mij lag dat ik niet speelde. Ik heb ook helemaal niets tegen Van Bommel”, zegt Amersfoorter Ramselaar.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here