Home Nieuws Ramselaar: ‘Ik wil vaker scoren’

Ramselaar: ‘Ik wil vaker scoren’

27
34

Az – PSV is in de 29e speelronde de terugwedstrijd van de eerste wedstrijd in augustus in Eindhoven.

In gesprek met De Telegraaf keek Bart Ramselaar nog kort terug op de thuiswedstrijd tegen AZ aan het begin van dit seizoen. PSV opende toen enkele dagen na de Europa League uitschakeling tegen Osijek de competitie tegen de Alkmaarders.

“We moésten die eerste wedstrijd echt winnen. Dit was de enige reactie die we konden geven na die domper in Osijek. Nu is winnen net zo belangrijk, vind ik. Of we behouden de ruime voorsprong en gaan met een topgevoel naar Ajax-thuis, of de achterstand wordt kleiner,” aldus Ramselaar.

De middenvelder kijkt ook naar zijn eigen spel dit seizoen. “Natuurlijk zou het mooi zijn als ik vaker zou scoren, maar de landstitel staat op de eerste plaats,” gaf Ramselaar aan. “Ik ben tevreden, speel goede wedstrijden en we winnen veel. Dan heb ik weinig te klagen. Ik ben belangrijk voor het team. Daar kijk ik altijd als eerste naar. Op die manier functioneer ik goed.”

Ramselaar gaat verder: “Dit is mijn tweede seizoen bij PSV. Qua inhoud ben ik veel sterker geworden. Ik voel me ook in de laatste minuten van een wedstrijd nog topfit. Bij FC Utrecht was de tank vaak wel leeg na zestig minuten. Ik krijg nu al maanden het vertrouwen, maar ook toen ik even geen basisplek had heb ik niet veel gepraat of gezeurd. Daar ben ik de persoon niet naar. Tot nu toe is het op die manier altijd goed gegaan in mijn loopbaan.”


Facebook Comments

34 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here