Home Nieuws Ramselaar groeit in nieuwe rol

Ramselaar groeit in nieuwe rol

26
0

In het programma Studio Voetbal werd het spel en de nieuwe positie van Bart Ramselaar als dynamisch omschreven. PSV speelde met dynamiek, vond Adriaanse. ‘PSV wisselde veel van positie en is zo moeilijk te bespelen. Ramselaar vulde dit goed in’, vond Adriaanse.
Bart Ramselaar laat in De Telegraaf weten dat zijn nieuwe positie op de flank hem wel beviel. ‘Het ging prima. Natuurlijk is het een nieuwe positie, maar ik kon veel het middenveld in bewegen. Dat was lekker, ik hoefde niet aan de zijlijn vastgeplakt te staan en had een beetje een vrije rol. Het maakt mij niet zoveel uit waar ik sta, als ik maar speel. Het was wel jammer dat die bal op de kruising ging. Een goal had het voor mij helemaal afgemaakt.’


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here