Home Nieuws Ramselaar: ‘Als speler altijd maar afwachten’

Ramselaar: ‘Als speler altijd maar afwachten’

26
0

Bart Ramselaar wist 2017 goed af te sluiten met een basisplaats in de laatste wedstrijden voor de winterstop. De kleine behendige middenvelder heeft geen idee wat 2018 hem gaat brengen.

„Tot nu toe hebben we er een speler bijgekregen, dus dat is alleen maar mooi”, vindt middenvelder Bart Ramselaar. „We doen het goed en staan bovenaan. Dan hoop je natuurlijk dat het team intact blijft. Maar als speler is het altijd maar afwachten wat er gaat gebeuren.”

Ramselaar laadde zich in zijn vakantie op zijn eigen manier op voor de tweede seizoenshelft. „Ik ben even in Londen geweest en heb nog een wedstrijdje bekeken: Crystal Palace, waar een paar vrienden van me spelen, tegen Manchester City. Mooi om te zien”, aldus Ramselaar.

„Ik hoop voor mezelf die lijn door te trekken en veel te spelen in 2018. We staan nu vijf punten voor. Dat is meer geweest, maar vooraf hadden we hier zeker voor getekend. En die laatste zege voor de kerst tegen Vitesse, eigenlijk de eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft, kwam erg goed uit.”


Vorig artikelGudmundsson niet naar Florida maar naar nationale ploeg IJsland
Volgend artikelAdam Maher definitief niet naar Sparta

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in