Home Nieuws Ramos waarschuwt PSV voor return in Sevilla maar deelt ook complimenten uit...

Ramos waarschuwt PSV voor return in Sevilla maar deelt ook complimenten uit aan PSV

6384
0

Het werd dinsdagavond in Eindhoven niet de avond van de ervaren Sergio Ramos. De mandekker met een grootste carriere achter zich speelde op zich best aardig maar kende ook enkele zwakke momenten.

Na afloop maar feitelijk ook al tijdens de wedstrijd rond enkele momenten, kwam de stoom uit de oren van de Spaanse verdediger. Ramos gaf na afloop wel toe dat hij onder de indruk was van de strijdlust en het spel van PSV. Ramos verklaarde zich dan ook nader.

In gesprek met de verzamelde Spaanse media en enkele Nederlandse tv-zenders zag Ramos dat Peter Bosz een duidelijk speelplan voor ogen had. ‘Het was een lastige wedstrijd, maar daar hadden we ons ook op ingesteld. Ze zetten hoog druk, werden gestimuleerd door het publiek en wilden graag de bal hebben. Als ze naar ons komen zullen we een andere aanpak kiezen om de overwinning te kunnen behalen”, waarschuwde Ramos in gesprek met meerdere media Peter Bosz en PSV alvast voor de return in november.

De verdediger bleek tijdens de wedstrijd wel bepalend te zijn want zijn spel betekende ook directe betrokkenheid bij drie van de in totaal vier doelpunten. Ook daar had Ramos een mening over, die hij niet bepaald voor zich hield.

‘De VAR is er toch om te helpen? Als je een fout maakt, heb je nu de kans om die te herstellen. Ik raak hem niet eens’, zegt hij in gesprek met Diario AS uit Sevilla. ‘Hij springt, ik haal mijn voet weg en het is klip en klaar dat er geen contact is met hem. En dan zegt de scheidsrechter ook nog dat het heel duidelijk is, met een gek gezicht’, aldus Ramos, die het niet bij het juiste eind heeft want er was wel degelijk contact.

Ramos vindt ook dat de treffer van Adrià Pedrosa niet had moeten worden afgekeurd. Bij een stand van 0-0 profiteerde de linksback van een fout van André Ramalho, maar wegens hands werd de goal geannuleerd. ‘Dat moment van Adrià vond ik ook heel verrassend. Mensen zullen er weer alles van vinden, maar het respect voor alle teams is niet hetzelfde. Vandaag hebben wij moeten lijden”, aldus Sergio Ramos.


Vorig artikelJermain Lens aan het woord: ‘Ze kwamen bewapend op me aflopen…’
Volgend artikelHuurtransfer ‘onbetaalbare’ Bella-Kotchap: ‘Die kan het niveau niet aan’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in