Home Nieuws Bart Ramselaar uit onvrede over reserverol

Bart Ramselaar uit onvrede over reserverol

57
0

Bart Ramselaar is logischerwijs ontevreden met zijn rol bij PSV.

Ramselaar was met een doelpunt zaterdagavond wel van waarde voor Jong PSV, dat met 3-1 won van Jong AZ. Het is een klein lichtpuntje in een verder weinig bijzondere periode in de carrière van de middenvelder. Hij hoopt niettemin dat zijn carrière snel weer een impuls gaat krijgen.


“Ja, natuurlijk ben ik ontevreden. Niemand zou in mijn positie tevreden zijn. Natuurlijk ben ik teleurgesteld, maar zo gaat het soms in het voetbal. Ik moet hard werken en altijd honderd procent geven. Dat is het enige wat ik kan doen.”

Aan een transfer denkt hij op dit moment niet maar uitsluiten valt het ook niet. “Ik kijk meer naar de korte termijn. Deze wedstrijd was belangrijk om in het ritme te komen. Dat is het belangrijkste op dit moment. Of ik in januari nog bij PSV speel? Dat weet ik niet en daar wil ik het liever niet over hebben. Ik wil hier slagen, maar ik denk dat iedereen begrijpt dat ik op dit moment niet tevreden ben. Voor de rest wil ik er niet teveel over zegen. Het belangrijkste is dat ik nu fit blijf”, zegt de middenvelder.

 


Facebook Comments