Home Nieuws Ramalho voelt zich schuldig: ‘Alle voorwaarden zijn aanwezig om het om te...

Ramalho voelt zich schuldig: ‘Alle voorwaarden zijn aanwezig om het om te draaien’

931
0

Andre Ramalho kende een uitstekend begin van zijn periode in Eindhoven en bij PSV maar ook bij Ramalho is de klad erin gekomen.

De Braziliaanse verdediger speelt niet meer zo krachtig en sterk als de eerste maanden en speelt ook zeker niet meer foutloos. Duels worden verloren en de dekkingsfouten vliegen de Braziliaan om de oren. Toch wil Ramalho zijn ploeggenoten laten zien strijdbaar te willen zijn. Ramalho geniet optimaal bij PSV maar merkt nu dat de sfeer toch wel omgeslagen is.


In gesprek met Voetbal International zegt hij het tij meteen zaterdag al te willen keren. “Deze week is duidelijk niet geworden wat we ervan hadden verwacht”, laat Ramalho weten tegenover Voetbal International. “We dachten dat we zowel tegen Monaco als tegen Ajax konden winnen. Dat het niet is gelukt, is niet makkelijk, maar we hebben een week om goed te herstellen. Om ons mentaal weer goed voor te bereiden.”

“Na twee keer verlies is dat niet makkelijk. We hebben een jonge ploeg, maar alle voorwaarden zijn aanwezig om het om te draaien. Tegen Ajax was het teleurstellend en slecht. We zijn nu boos, maar we zullen eroverheen komen en veel beter voor de dag komen.”

De Braziliaan wil de PSV fans geruststellen en laat weten dat er nauwkeurig geanalyseerd wordt zodat de resultaten weer beter zullen gaan worden. “Je kunt er zeker van zijn dat we alles heel goed analyseren. Ik probeer iedere training beter te worden en mijn ploeggenoten te pushen. Ik weet dat we veel beter kunnen. Dat hebben we dit seizoen ook al laten zien, zelfs tegen Ajax”, aldus Andre Ramalho over de dramatische week van PSV.