Home Nieuws Ramalho twijfelt over toekomst bij PSV maar blijft vasthouden aan grote doel

Ramalho twijfelt over toekomst bij PSV maar blijft vasthouden aan grote doel

1117
0

Het contract van André Ramalho bij PSV is aflopend. Komende zomer is de Braziliaan transfervrij en dat betekent dat er langzaam wordt nagedacht over de toekomst van de verdediger.

Earnie Stewart maakte recent al bekend dat er nog geen besluit is genomen over de toekomst van de Braziliaan. Mogelijk valt die toekomst samen met de komst van de Amerikaanse centrale verdediger Miles Robinson. Voor Ramalho zelf betekent het ook dat er mogelijk snel duidelijkheid komt over zijn toekomst bij PSV. De mandekker gaat in de winterstop nadenken over zijn toekomst bij PSV.

De Braziliaanse verdediger ging het gesprek aan met AD Sportwereld en het Eindhovens Dagblad, maar kan op dit moment niet zeggen of hij nog voor PSV uitkomt volgend seizoen. De Braziliaan lijkt te twijfelen over zijn toekomst want er bestaat ook nog altijd de wens om in zijn vaderland te gaan spelen. Een ultieme wens is namelijk spelen voor een Braziliaanse voetbalclub.

“Ik ben al vroeg in mijn leven naar Europa gekomen en heb daardoor weinig in Brazilië gespeeld, maar dat is allemaal voor de verre toekomst.

In gesprek met het Eindhovens Dagblad zegt de verdediger: “Ik wil nog jaren door, al besef ik ook wel dat het onderhand tijd is om na te denken wat er na het voetbal allemaal kan. Nu is daarvoor niet het moment en focus ik me op alle wedstrijden die gaan komen”, aldus de stopper, die die beslissing nog even voor zich uitschuift. “Misschien dat ik in de winterstop over de verdere toekomst nadenk.”

Ramalho kwam in de zomer van 2021 naar PSV. De club nam Ramalho op voorspraak van Roger Schmidt over van Red Bull Salzburg. Tot op heden speelde hij 103 officiële duels voor PSV en won Ramalho al twee keer de KNVB Beker en twee keer de Johan Cruijff Schaal. PSV betaalde destijds 2,5 miljoen euro om het toen nog één-jarige contract bij Red Bull Salzburg af te kopen.

André Ramalho vindt dat PSV overloopt van kwaliteit en dus met niets minder dan de titel in de Eredivisie genoegen mag nemen. In gesprek met het Algemeen Dagblad blijkt het de ultieme wens van de Braziliaan te zijn: de landstitel met PSV winnen.

“Bij PSV ontbreekt er nog iets moois. De titel. Dat wil ik hier ook een keer meemaken. De weg is nog lang en we zullen ongetwijfeld ergens nog een tik krijgen, maar dit seizoen heeft PSV echt een team dat voor de titel kan gaan. Er is zóveel kwaliteit. Dat voel ik aan alles”, aldus André Ramalho.


Vorig artikelBosz liet zich eerder lovend uit over Braziliaan maar er is weinig perspectief voor Obispo en Mauro Júnior
Volgend artikelFC Twente-trainer Oosting beseft: ‘PSV is écht een enorm goede ploeg’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in