Home Nieuws Ramalho looft PSV fans met grootse voetbalbeleving in Eindhoven: ‘We weten dat...

Ramalho looft PSV fans met grootse voetbalbeleving in Eindhoven: ‘We weten dat ze ons overal achterna reizen’

661
0

De Braziliaanse verdediger Ramalho liet woensdag op de persconferentie weten klaar te zijn voor het treffen tegen Real Sociedad.

De van Red Bull Salzburg overgekomen centrale verdediger zegt het fijn en even geweldig te vinden dat PSV in Spanje weer steun krijgt van de fans, die in Nederland alweer enkele weken de stadions niet in mogen. Ramalho uit te kijken naar de steun van de PSV supporters. “We weten dat ze ons overal volgen. Ik ben blij dat er morgen 850 supporters zullen zijn. Ze gaan ons ongetwijfeld steunen.”

De Braziliaan is sinds zijn komst naar PSV blij verrast met de voetbalbeleving in Nederland en die in Eindhoven in het bijzonder. Tegenover Voetbal International gaf de Braziliaan al aan dat hij er van opkeek hoezeer de mensen in Eindhoven meeleven met hun club PSV en hoezeer de fans achter de club staan. Voor Ramalho is het een erg welkom gegeven gezien de mindere, rustige en andere voetbalbeleving in Oostenrijk, aldus Marco Timmer namens Voetbal International.

De Braziliaan sprak zich afgelopen maanden al vaker verwonderd uit over de massale steun die de PSV fans de eigen ploeg geven in het eigen Philips Stadion maar ook bij uitwedstrijden. De sfeeracties rond de wedstrijden bij het stadion bij aankomst van de spelersbus maken veel indruk op hem en zijn medespelers. Ramalho wordt ook in de stad geregeld aangesproken door de fans, die zo hun prettige beleving tonen, aldus Andre Ramalho.

Ramalho en PSV zijn klaar voor de finale in San Sebastian, zo gaf hij aan op de persconferentie. De druk ligt vanavond bij tegenstander Real Sociedad dat moet winnen. De verwachting is dan ook dat de Basken het spel zullen gaan maken. In Noord-Spanje is het al dagenlang aan het regenen. dus dit zal zo effecten hebben op het speelveld. Het veld was woensdagavond vooral erg glad en het lijkt er niet op dat dit gaat veranderen. Ook donderdag regent het al de gehele dag in de noordelijke Spaanse stad aan de Franse grens.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here