Home Nieuws Ramalho is een ‘gewoon verdedigertje’ en PSV zeker van vertrek Dumfries

Ramalho is een ‘gewoon verdedigertje’ en PSV zeker van vertrek Dumfries

10665
0

Het gonst inmiddels van de geruchten rond vertrekkende en inkomende spelers bij PSV.

Het seizoen is nog maar net ten einde maar er worden al talrijke spelers met PSV in verband gebracht. Zo was daar maandagavond ineens het bericht over de Braziliaanse verdediger van Red Bull Salzburg. PSV is onderhandeling met de verdediger en met zijn club Salzburg, om het nog een jaar lopende contract af te kopen.


Moeten we enthousiast worden van de mogelijke komst van de Braziliaan? De sterke en even snelle verdediger mislukte in Leverkusen en keerde terug naar Salzburg, waar hij op zijn plaats lijkt en ook succesvol is. Ramalho speelt zogezegd al zeven jaar in de Oostenrijkse Bundesliga maar wist geen stap voorwaarts meer te zetten gedurende zijn contractjaren in Oostenrijk.

Ook is Ramalho geen A international van Brazilië en wie naar zijn verdedigende kunsten kijkt, ziet ook wat lakse optredens. Wel is de Braziliaan snel en kan hij met ruimte in de rug spelen.

De analisten van Veronica Inside zijn in ieder geval niet heel enthousiast over de verdediger, die weer uit de koker van Schmidt lijkt te komen. Johan Derksen stelde dat Schmidt teveel macht binnen PSV heeft maar andersom kunnen we ook stellen dat John de Jong de internationale markt wellicht niet zo goed kent. Feit is dat men aan tafel bij Veronica Inside niet heel enthousiast wordt van de mogelijke komst van de Braziliaan. ‘Ramalha is maar een gewoon verdedigertje’, zegt van der Gijp over het transfertarget van John de Jong en Roger Schmidt.

Wel is men bij Veronica Inside zeker van het vertrek van Denzel Dumfries. De aanvoerder van de club kan, mag en wil een stap maken deze zomer. Aan tafel van het voetbalpraatprogramma werd dan ook vastgesteld dat ook PSV zeker is van het vertrek van Denzel Dumfries.


Facebook Comments